PROGRES - PROject accelerating Growth, Resources & Enterprise SupportDe Belgisch - Franse grensregio kenmerkt zich door uiteenlopende samenstellingen en belangen van de economische structuren.

Vanuit die verscheidenheid gaat het project PROGRES het concurrentievermogen van de kmo versterken. Of je nu een pre-starter, een startup of middelgrote onderneming bent, de partners van PROGRES bieden een geïntegreerd aanbod van geavanceerde, kwalitatieve en innovatieve diensten om de structurele beperkingen aan te pakken. De rode draad in het project is creatie van grensoverschrijdende groei.

VOKA Oost-Vlaanderen zet in dit project zijn netwerk van ondernemingen in en zijn expertise op het vlak van internationalisering, starters en groeiers enz.

Financiële info

Projectleider

Voka West-Vlaanderen vzw

Partners

Voka Oost-Vlaanderen vzw, Chambre de Commerce et d'Industrie de la Wallonie Picarde, HD Gestion vzw, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen (POM West-Vlaanderen), CIDE-SOCRAN vzw, Chambre de Commerce et d'Industrie du Grand Lille, Chambre de Commerce Franco-Belge, Ruches d'Entreprises Nord de France

Thema

Economie & ondernemerschap

Prioriteit

Concurrentiekracht KMO

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen