Gentrepreneur²Gentrepreneur is het samenwerkingsverband tussen de Gentse onderwijsinstellingen en de Stad Gent. Dit ecosysteem is ervan overtuigd dat in elke jongere (scholier, student hoger onderwijs, doctoraatstudent en niet-student) een idee, talent, passie, goesting schuilt. De jongere is zich hiervan niet altijd bewust.

Door middel van verbinding, samenwerking en ondersteuning daag Gentrepreneur² de jongeren uit deze ideeën, talenten, passies en goesting te ontdekken en ermee aan de slag te gaan.

Met een netwerk van Gentrepreneurs en experts, met verbindende en informatieve events, met worshops en advies, met een authentieke leeromgeving en door inspirerende voorbeelden en rolmodellen naar voren te schuiven, creeërt Gentrepreneur² een uitdagende, stimulerende en bruisende ondernemende community. Waarin elk jongere zich ten volle kan en mag ontplooien en fouten durft te maken. En waarin ook hun influencers (ouders, docenten, jeugdwerkers, peers, enz.) en het bestaande ondernemersnetwerk een essentiële rol vervullen.

Zo maakt Gentrepreneur² werk van een dynamische, sterke regionale econmie waarin intrapreneurschip en jong ondernemerschap floreren.

Financiële info

Partners

Arteveldehogeschool, vereniging zonder winstoogmerk - Campus Hoogpoort, Hogeschool Gent - Centrale Administratie, Universiteit Gent - st.-pietersnieuwstraat

Website

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen